Talia Yaşar Bakdur Ortaokulu

Vizyon: •Çağın gereklerine göre bireyleri yetiştirmek. •Her öğrenciye fırsat eşitliği sunmak. •Türk dilinin etkili kullanmasını sağlamak. •Teknolojik gelişmelerin yaşama katılmasını sağlamak ve pozitif düşünme becerisini kazandırmak. •Araştırmacı olmak. •Sanatsal etkinliklerle estetik bilincini geliştirmek. •Toplumsal duyarlılığı artırıcı çalışmalar yapmak. •Sevgi, saygı, barış, dürüstlük ve hoşgörü gibi değerlerimizi yaşatmak. •Bireysel farklılıklara değer vermek. •Kişisel hak ve özgürlüklere saygı göstermek. •Bilgiye saygı göstermek. •Ulusal değerleri , evrensel değerler ile bütünleştirmek. •Kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşımak. •Sevgiyle büyümüş, saygıyla yoğrulmuş, öğrenmeyi öğrenmiş, yaratıcı öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: •Atatürk ilke ve inkılapları, Türk milli eğitim temel ilkeleri doğrultusunda eğitim vermek. •Yaratıcı, çağın teknolojik gelişmelerine hakim evrensel görüşe sahip olan, nasıl öğreneceğini bilen, yaşayarak yaşadıkça, öğrenen bireyler yetiştirmek. •İlkelerine bağlı, görev ve sorumluluklarını bilen toplumun gelişimine katkıda bulunan •Ulusal, kültürel ve ahlaki değerlerine önem veren gerçekçi kendine güvenen ve başaran •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı nasıl sosyal ve girişimci olunacağını bilen •21. yüzyılın aydın, lider ve üretken bireyler yetiştirmek... • Kendisinin ve toplumun sorunlarının farkına varan, bilgiye ulaşan, kullanan ve çözümler üreten, sorgulayan, değişim ve gelişime açık, sorumluluk bilincine sahip, ilgi ve yeteneğine uygun mesleki ve akademik alana yönelen nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tybo.meb.k12.tr

Adres - Aşağıeğlence Mah.Mimarlar Sokak No 48 Etlik KEÇİÖREN

Öğretim Şekli :İkili öğretim (Sabahçı - Öğleci)

Adres - Aşağıeğlence Mah.Mimarlar Sokak No 48 Etlik KEÇİÖREN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus semtine 10 dakika, Kızılay´a 20 dakikada ulaşım söz konusudur.